12 juli 2009

Sa jag att det regnade?

Vad gör man en lördageftermiddag under Bluesfesten? Ja, inte sitter man i solen på nåt mysigt utställe med en drink och lyssnar på musik. Man sitter i en igenimmad bil i blöta kläder och äter chorizokorv.



Hemresan tog lite tid. E 45:an var bitvis nästan inte farbar med bil. Delar av vägen låg under vatten. C hängde ut genom sidorutan med kameran och blixtrade på förödelsen.





7 kommentarer:

hugahog sa...

Jag är väldigt glad över att Birgitta o jag ställde in Åmålsresan. Lite fegt, jag vet. Men det var torrare o varmare att sitta i soffan o pimpla vin.

Susanne sa...

Wow flytande marsh mallows! Oki fattar att detta blev ett minne att berätta för barnbarnen men ändå. Fan hemresan ser ut att ha varit livsfarlig.

FrkLugn sa...

Så här i efterhand så var helgen riktigt kul ändå.

Anonym sa...

Ja en del vet hur man roar sig på helgen :-)

//Poolkillen Rille

FrkLugn sa...

Jomenvisst! Det blir inte roligare än man gör det.

Giddyup Rille! Poolen börjar bli väldigt eftersatt. När kommer du?

Anonym sa...

Hmm... Jag inser att jag inte har levt upp till min åtaganden, jag skulle gärna komma omgående eftersom torsdag och fredag är semesterdagar men eftersom det är den enda semester jag får så kommer jag att tillbringa den i Halmstad. Jag är ledsen att jag har prioriterat bort dig igen, men får fösöka kompensera dig på något vis :-) Emellanåt så är jag ganska händig i köket så kanske lite mat å vin skulle funka ;-)

//Rille

Ps.Jag kan skruva hoj oxå

FrkLugn sa...

Nice! Mat, vin och kanske byte av gaffelbensolja står mycket högre upp i prioritet. Håva upp skräp ur poolen kan jag sköta med vänsterhanden.
Ha det så gott nu på dina lätträknande semesterdagar.