9 juli 2009

Packad och klar

I morrn drar Frk Lugn till Åmål för att gå på bluesfesten. Ett jobbpass i baren var kväll men i övrigt massa ledig tid att mingla runt och träffa trevligt folk. Att uppleva bardisken från insidan är minst lika kul som att hänga på vanliga sidan. I år ska även broder T följa med en dag. Troligen får jag äran att träffa en av hans, milt sagt, galna hifipolare från Lusasken.

Den ursprungliga planen att köra hoj dit har lagts på is. Vingkamraten C knorrade över vädret. Åka bil kanske? Med dagens tur till Laxå i färskt minne så kändes alternativet bil helt okej. Plötsligt öppnas nya möjligheter att få med sig en riktig lyxpackning. Kudde, hårfön och diverse andra lyxartiklar får plats. Gött!

Barnen har packat sina prylar inför helgen segling på Vättern. Där ska inte enda onödig pryl med. Stora H är på ruttet humör och jag har fått tjata och gnata. Vet i sjutton vad de fått med sig. En liten diskret okulärbesiktning måste nog göras när de knoppat in ikväll.

De här snubbarna uppträder bl a. Men det finns mycket annat som säkert är mer spännande att se och höra.

1 kommentar:

Susanne sa...

Tja ba. Du får inte åka innan du hjälpt oss ställa på husvagnen. ring innan du åker helst inte kl. 7 men men. Vi får väl se om vi hittar till Åmål får bero på vädret. Vad kostar biljetter till festivalen?