12 juli 2009

Fucking Åmål

Det var väl en innerlig tur att vi inte åkte hoj till Åmål. Det regnade hela vägen dit. Väl på plats nere i Ghettot bakom scenen var det uppehåll när vi satte upp tältet.
Sen började det. Det regnade, och regnade och regnade. På morgonen lät det som tältet skulle blåsa bort. Vi låg på kanten till Vänern. Högt läge som tur var annars hade tältet badat. Nu läckte det in ändå, så kl åtta på morgonen fick evakuera allt i tältet och lägga in det i bilen.

Det var lätt att hålla sig för skratt. Vad gör man en lördagmorgon i Åmål när man är dyngsur, hungrig och trött? C och Frk Lugn hade stått i baren till kl 2 på natten. Nattens sömn hade inte varit den bästa då tältet med det provisoriska regnskyddet hade smattrat i halvstormen hela natten. Ja, och så regnandet förståss.

Dyblöta åkte vi med Broder T till Café Rio och fick i oss lite frukost. C:s enda par byxor var dyngsura så torra kläder och ett par stövlar till mig inhandlades. Vidare till gästhamnen där vi duschade varmt. och sen satt vi i bilen och funderade på vad vi skulle ta oss till.

Vara ute gick bara inte. Det spöregnade på tvären i blåsten. Det fick bli en tripp till Säffle.

Inga kommentarer: