22 december 2012

Hemma i kylan

Snön och kylan kändes inte så främmande men mörkret. Att inte tillvaron badar i ljus som den gjorde nere på Kap Verde känns fortfarande lite konstigt trots att vi varit hemma några dagar.

Resan var välbehövlig för oss alla. Sol, värme och lugna dagar har gjort oss gott. Jag var jätteförkyld när vi åkte men blev bättre i värmen. J blev smittad efter några dagar och orkade inte sola och bada men njöt på cafeterian med en bok och kollade på folk.

Klimatet var helt perfekt, eftersom det är ganska blåsigt så blev det inte för varmt. Vindarna var precis lagom varma och kvällarna alldeles ljumna. Stränderna var fantastiska, inte mycket folk alls. Hotellet hade satt upp solskydd om man inte ville ligga i solen hela tiden.

Första kvällen bytte vi ringar barfota på stranden. 121212, kanske inte det mest originella datumet men det kommer inte några såna datum förrens om 89 år. I sluten av augusti tar vi steget fullt ut och gifter oss. Det känns helt rätt att vi ska vara gifta och att vi förhoppningsvis ska vara det till vi tacklar av.

1 kommentar:

Trajjamajja sa...

Grattis! Vad roligt!:-)